mode

Klackarna i taket

För länge länge sedan haha… Innan jag fick pojkvän så gick jag ut flera kvällar i veckan. Nästan alltid hade jag högklackat. Sedan fick jag pojkvän och en ganska vardaglig vardag där högklackat inte riktigt passade. Jag har alltid gillat att “klä upp” mig och gillar att ha fina kläder och snygg sminkning. Klackar gjorde att det bara blev för mycket. Han tyckte nog hela jag var för mycket i och för sig men jag stod på mig ganska länge. Hur som haver, det blev inte mycket klackar och när jag blev några kilon tyngre så blev det dessutom svårare med klackar. Jag saknar klackar som jag ju tycker är sexiga men och det är ett stort men, klackar är inte sexiga om man inte kan gå i dom. Och det kan jag inte längre! Det är dags för träning.

Så nu är jag på jakt efter ett par snygga svarta ankelboots med inte allt för hög klack. Har ni tips på var jag hittar sådana? Just nu funderar jag på att slå till på en av dessa. Jag tror dom från Zara har lite för hög klack dock (det gäller att inte gå ut för hårt) medan dom från H&M har för låg.

Ankelboots från H&M
Ankelboots från H&M

 

Ankelboots från Zara
Ankelboots från Zara
Kommentarer inaktiverade för Klackarna i taket