livet,  London,  Sverige,  V,  vänner

1000 km i timmen och kanske förkylning

Jag känner av en liten förkylning tror jag. Näsan rinner och jag känner mig trött. Tröttheten kan iofs bero på att jag inte sover så mycket, det finns inte tid för det. Det har verkligen varit roligt att vara hemma. Träffa alla vänner. Det har varit luncher, teater, middag, en öl, fest, strosa på stan, bio och hela tiden träffa folk. Inte underligt att näsan rinner lite.

Det har varit underbart och jag är så tacksam för alla vänner och allt jag har råd och möjlighet att göra tillsammans med dem. Det enda jag missat är ett besök i pocket shop, min favoritaffär men jag har böcker att läsa så jag får spara det lite.

Det ska bli underbart att komma hem. Ja faktiskt, jobbet längtar jag väl inte till direkt, men nästa helg ska jag bara ligga hemma i min soffa (i pyjamas) och se vinterstudion på tv. Vad jag längtar! Och balans hörni, det är a och o i livet!

20140105-111245.jpg