Girlytalk.se

Du och jag och de andra

Oj va trött jag är! Min tanke var att sova mig igenom julen. Gå och lägga mig tidigt vilket jag fullkomligt älskar och sen sova till mitt på dagen. Efter det göra ingenting. Men det är full rulle. Jul firade vi i Danmark med fina vänner, min kusin, L och I oh så V. Vad jag har saknat honom!

Jag har lixom stängt av lite när vi varit borta från varandra i tre veckor. V fick träffa min kusin som är min manliga motsvarighet och en av mina bästa vänner. Vi har varit till helvetet och vänt tillsammans. Samt min bästa vän L och hans fru I. Jag tror V har fått se en ny sida av mig. Galna nätter med skratt, tårar och vin. Bio. Supermarioscahackturnering har vi hunnit med!

Och mitt i allt kaos kan jag se på V och möta hans blick och känna en sån enorm trygghet och glädje. En bubbla mitt i allt annat där det bara är vi två. En stund att andas. God fortsättning på er kära vänner!

Kommentarer inaktiverade för Du och jag och de andra