jobb,  V

Snart är den här!

Jag har så sjuktmycket att göra på jobbet. Delvis har massa saker strulat till sig, delvis är det mycket som ska göras vid årsskiftet och så där. Jag jobbar järnet och ett problem är nog att jag arbetar i många olika projekt. Imorgon tänkte jag se om jag kan städa skrivbordet, men jag kommer att skolka några timmar på förmiddagen för att skjutsa en vän till flygplatsen.

 

Ja alltså kaos är verkligen ett ord som beskriver min arbetstillvaro nu, men tycker jag hanterar det bra. Typ så här:
iStock_000017167316XSmall-274x412

 

Men snart är den här, ja det är ju egentligen bara en arbetsdag kvar. Den hägrar där framme likt en stor stjärna. Åh så jag längtar! Jag kan inte ens sätta ord på det. Ska bli fantastiskt! Ja det är så klart julledigheten jag pratar om. Om man är optimistisk är det kanske tre veckor och det är jag ju. Framförallt ska jag njuta som om det vore tre veckor. Bästa vänner och V på samma plats, jag skulle inte kunna vara lyckligare.