Girlytalk.se

Sista kvällen med min sambo

Igår hade jag och min sambo minijul eller vad man nu kallar det? Det var vår sista kväll tillsammans det här året. Jag blir så himla nostalgisk och får en klump i magen när jag skriver så “sista kvällen den här året”. Precis som om hela 2013 försvinner och allt bara är borta för att det blir 2014. Men visst låter det mycket längre att säga sista kvällen för den här året än sista kvällen på två veckor?

Skitsamma, vi hade det lite extra mysigt och bytte julklappar. Jag fick pyjamasbyxor och en filt, han känner mig, vet att jag helst av allt skrotar runt hemma i pyjamas och gärna har filt så fort jag sitter i soffan. Utetemeperaturen spelar ingen roll. Jag har filt även på sommaren, det är en enorm mysfaktor!

julklapp

Kommentarer inaktiverade för Sista kvällen med min sambo