Sex

Snoppar

20131205-172119.jpg

Få saker har fascinerat mig så lite som snoppar. Jag kan för allt i världen inte förstå mäns fixering vid denna kroppsdel. Och ingen verkar nöjd. Möjligtvis dom med väldigt stor pennis. Vilket ju är komiskt för det är sällan skönt. Det mest ogivande sexet har varit med dom med för stor pennis. Om det berodde på storleken eller killarnas oförmåga att göra det skönt vet jag inte. Samtidigt så är en ganska liten pennis en besvikelse också.

Det där folk säger om att storleken inte har någon betydelse vet jag inte om det stämmer. För mig har det haft det men kanske mycket för att många killar inte vet om att storlek har betydelse och att stor inte automatisk betyder bäst. Har man en större modell bör man även ha det i åtanke och kanske var lite försiktig i början. Har man en mindre modell så kan man hitta ställningar som funkar. Jag har i alla fall varit med om att ha sex utan att det knappt känns. Nu för jag verkligen ingen statistik över vilken slags snopp killen jag hade bäst sex med hade. Inte heller vet jag hur lång en genomsnittlig är. Skulle tippa att bästa sexet var med killar med ganska vanlig storlek och form. Har i och för sig haft bra sex även med kille med lite snopp. Än har det aldrig hänt att jag har haft bra sex med en kille med väldigt stor snopp. Och då tror jag inte att deras var jättestora. Det kanske är jag som inte klarar större storlekar. Jag är trots allt inte så erfaren som folk tror.