barn

När barn blir ett problem

Jag är 29 år och i och med min ålder har flertalet av mina vänner barn. Jag älskar barn och hoppas att jag själv kommer välsignas med två stycken. Överlag har jag inget problem med barn, tvärtom har jag lött för att få bra kontakt med dem och tycker att de är roligt med lekparker, tivoli och bilar.
Men min bästa vän här i stan har två barn. En flicka på fyra och en pojke på snart ett år. Och jag klarar inte av dem.

De kräver uppmärksamhet 100% av tiden och kan inte på något sätt underhålla sig själva eller vara nöjd på egen hand. Föräldrarna bär runt på dem konstant alternativt ger dem mat eller fika.

4-åringen är elak, försöker få uppmärksamhet genom att förolämpa och trotsar allt möjligt.

Just nu klarar jag knappt att va i samma rum som dem utan att bli helt matt. Jag vet att det finns barn som beter sig annorlunda och framför allt föräldrar som uppfostrar barn bättre, lär dem självförtroende och självständighet.

Vad ska jag göra?
Just nu undviker jag barnen i största möjliga mån och träffar enbart mamman, som faktiskt är den som är min vän.

20131117-140645.jpg

Kommentarer inaktiverade för När barn blir ett problem