ex,  kär,  livet,  tankar,  V

Fixar jag ett “normalt förhållande”?

Mitt ex reste mycket med jobbet, då och då följde jag med, fat vi var gifta hade vi ingen gemensam bas utan vi bodde på hotell världen över. Tryggheten hade vi i varandra. Men vi var också ifrån varandra en del. Saknade och längtan var en stor del av attraktionen. Sms och samtal gjorde att vi kom närmare varandra, vi var ju tvungna att prata.

V jobbar också en del utanför stan. Nu har jag inte samma möjligheter att följa med utan jag saknar och längtar till helgen då han kommer hem!

Jag tycker att det fungerar bra, jag älskar friheten det ger mig under tiden jag är hemma själv. Och närheten vi får när vi ses. Jag älskar smsen som trillar in under dagen och jag älskar hur vi aldrig tar varandra förgivet.

20131111-181855.jpg

Jag och V drömmer om ett liv tillsammans. Och vi ser på lägenhet tillsammans. Det är spännande och mysigt och fullständigt skräckinjagande. Tänk om jag inte klarar av att ses varje dag? Spänningen kanske dör? Vad ska man jobba på när man ser varandra varje dag? Både de rosa och svarta dagarna? Hur mycket frihet får jag? Vill han alltid ses?

Tänk om jag bara är gjord för distansförhållanden?

Kommentarer inaktiverade för Fixar jag ett “normalt förhållande”?