livet,  tankar

Min värld glittrar inte alltid

Vad less jag blir på människor som alltid är positiva! Ja på allvar! Jag lever mitt liv fullt ut. Inte bara svart eller vitt utan varenda nyans av gråskalan där emellan och jag blir så less på när det bara är rosa och glitter.

De där bloggarna som skriver “åh ännu en soliga där, så underbart!” Eller “åh det är så härligt med helg, vardagen är också underbar, men helg är ju alltid helg” eller “jag är sååååå käääär i min partner, hen är undeeeerbaaaar”.

20131111-180655.jpg

Jag är för att uppskatta det fina i dagarna och för att se de små deltaljerna. Men det måste få vara jobbigt ibland också. Och skit, besvikelse och brustna hjärtan är också en del av livet. Och alla de där dagarna som “bara” är vardag. Upp, frukost, jobbet, hem, middag, sova. De är också livet. Alla dagar behöver inte ha glitter för att räknas. En vanlig grå onsdag är värd minst lika mycket.

Livet är fantastiskt och fruktansvärt och allt där emellan och allt ska gå att prata om. Inte bara de rosa glittriga dagarna.

Kommentarer inaktiverade för Min värld glittrar inte alltid