familj

Min pappa

20131111-004343.jpg

Min pappa kallar jag daddy. Något som jag gjort från och till som liten men nuförtiden reagerar han bara på daddy.

Han är den jag ser upp till. Den jag tycker klarar allt. Han är den jag älskar mer än ord räcker till för att beskriva. Han är i många avseenden min värld. Som sådan så gör det ofantligt ont när jag gör honom besviken. Vi är lika i mycket men medan han är ett mingelproffs har jag lite brister i mina mingel förmågor. Annars tänker vi lika om mycket. Jag brukar säga att som personer gillar jag min pappa mer än mamma även om jag älskar dom bägge lika mycket. När han är ledsen gör det ont i hela mig.

Idag (igår) var det fars dag och jag är så tacksam för den far jag har. En far som stöttar, sporrat, sagt ifrån och ifrågasatt men som aldrig någonsin slutar tro på mig. Som ofta påminner mig om att han älskar mig. Och pappa, jag älskar dig.