Girlytalk.se

Jag vill INTE!

Så är det söndagkväll och jag har då och då under helgen känt en olust i kroppen. Absolut inte ångest eller panik men en ovilja, en olust och en enorm trötthet som har eskalerat desto längre helgen lidit.

Och nu har jag kommit på vad det är. Det är jobbet.

Jag har mått bra av att vara hemma. Jobbet är stressigt och för mycket. Mycket konflikter och så mycket som är oklart angående vad som ska göras och av vem.
Jag har insett av min kropp inte pallar tempot. Jag har inte tagit rast på fyra veckor och stressat mig igenom lunchen och jobbat över. Det är inte hållbart och så mycket tycker jag inte om mitt jobb.

Jag vet att det är sjuktmycket att göra imorgon på jobbet. Jag har ingen plan för veckan och kommer troligen inte hinna lägga upp någon. Jag har mycket skitjobb att ta tag i.

Jag vet att det kommer kännas bättre så fort jag kommer dit. Men idag känns det faktiskt skit.

20131110-211435.jpg

Kommentarer inaktiverade för Jag vill INTE!