tankar

Emellan mål

Jag tycker alla tjatar om mål och vikten av att ha sådan. Jag tycker också det verkar smart att sätta upp mål det är inte det men alla förhåller sig olika till mål och det måste respekteras. Vissa sätter upp veckomål andra har livsmål och vissa har bägge. Jag har nog bägge med väldigt diffusa deadlines. Egentligen känns visioner som ett bättre ord. Det är helt okej att tycka jag är knäpp, korkad som inte kan sätta ord på mina mål men det handlar inte så mycket om det. För mig handlar det om att jag vill ha en riktning med vissa hållplatser. Inte så mycket en lång to-do-lista. Jag vill i och för sig tro att många menar visioner när de säger mål men jag vet inte. Vissa tycker jag är helt målfanatiska. Och då undrar jag om de hinner leva i nuet. Just nu har jag en bild om vart jag vill vara på väg men fokus just nu ligger faktiskt på att leva livet. De ljusa stunderna och de mörka stunderna. En salig blandning är det just nu men jag älskar det faktiskt. Lite kaos fast med en stabil grund är det mest spännande.

20130905-091716.jpg

Kommentarer inaktiverade för Emellan mål