Sex

Ha bra sex

Kära kvinnor (och män) nu ska jag skriva något om sex. Jag vill inte vara underlägsen min partner när det kommer till sex. Jag vill inte vara hans slav eller den som bara tar. Jag vill inte heller vara så där mystiskt förförisk för att få ha sex. Jag vill inte heller vara dominant. Eller alltid vara den som tar initiativet. Nej vet ni vad? Jag vill att vi ska vara jämlika i vårt sexliv.

Jag vill förföra min partner i sexiga underkläder och med champagne och jag vill bli förförd av honom i en säng av rosblad. Jag vill kunna leka lekar i sängen och absolut vara både dominant och underlägsen men i grund och botten ska vi vara jämlikar. Jag vill kunna säga till min partner att jag är kåt och jag vill smsa honom på jobbet att jag vill ha honom nu!

Det är inte min pappas jobb att döda den som sårar mig, det är heller inte mina bröders jobb att slå den som ligger med mig. Det är mitt jobb. Jag ger mig in i leken. Det är mitt sexliv. Och om du sårar eller utnyttjar mig så komma jag bli ledsen och jävlas med dig. Det är jag som äger mitt sexliv. Och trot eller ej, jag vet hur jag vill ha det!

couple,makinglove,naked,nude,orgasm,rape-cb1df237104bb04de402217c0eedab28_h

Det jag vill komma till är att vi som kvinnor har ett ansvar för vårt sex liv. Vi behöver ta reda på hur vi vill ha det, vad vi tänder på och vem vi vill ligga med. Det är ingen annan som ska beskyddas oss från folk, vi ska göra det själva. Sex är skönt, fantastiskt och roligt. Varför ska det vara något som bara är förunna pojkar? Eller har ni någonsin sett en bild eller artikel där mamman ska döda den som har sex med hennes son? Och vem ska killarna ha sex med om alla tjejer ska vara oskulder till de dör?

Nej ta reda på vad ni gillar, hur ni vill ha det i sängen och vem ni vill ha det med,  säg det och njut.

 

Här kan ni läsa en annan blogg på ämnet som jag gillar. Dear daughter: I hope you’ll have awesome sex.

Kommentarer inaktiverade för Ha bra sex