ex,  livet,  tankar,  V

Jag har varit gift

Det är märkligt att blogga, för jag antar att det finns folk som läser, men jag har ingen aning om vilka ni är. Vem du är? Men jag ser er ändå som vänner. Jag är sådan. Ser de flesta som vänner. Sådan är jag, lite naiv kanske.

Nu är det så här, att jag dejtar en kille som jag kallar V, och jag gillar honom. Mycket. Vi har ju inte kunnat träffats på ett tag men vi har pratat i telefon och smsat och det känns så där fint och härligt. Nu har vi gått igenom alla de där, vad är din favoritmusik?, vad gillar du för mat? ja de där lätta frågorna men som ändå är så spännande i lära känna fasen. Vi har pratat om våra familjer och våra uppväxter och vad vi tycker om London. Så nu börjar det bli allvarligt.

Alla kanske inte tycker att det är relevant att veta allt om den andras tidigare förhållanden men igår frågade han hur jag ser på det här med giftemål. Som tur var så slapp jag svara på frågan just då, men det är ju faktiskt så att jag inte bara har varit tillsammans med andra män utan också varit gift. En gång. Och på något sätt känns det som om V skulle döma mig för detta. För jag gjorde det på riktigt, jag gick all in, jag trodde att jag hade träffat mitt livs kärlek. Som jag älskade den mannen hade jag inte älskat förut. Men jag hade fel.
Vårt äktenskap klarade inte de prövningar som det utsattes för utan vi gick skilda vägar. Kanske är det så att jag själv dömer mig hårt för det. För att jag hade fel. För att vi inte höll vad i lovad och för att vi inte lyckades med det vi tog oss för.

Hur som helst så känns det inte bra att berätta det för V, eller nervöst, väldigt väldigt nervöst känns det. Hur gör man? När man ska berätta sånt för någon. Eller det behöver ju inte vara just det här men det kan ju vara sånt som man i allmänhet är nervös för att berätta.

En god vän sa till mig att det är ett bra tecken att det känns lite jobbigt att berätta för det betyder att jag verkligen gillar honom. Ja så kanske det är, men vet ni vad det allra värsta och mest underbara är? Att imorgon när jag får berätta för honom, eller prata med honom igen, så är det öga mot öga. För han kommer och hälsar på mig! iiihhh! 3

Kommentarer inaktiverade för Jag har varit gift