Girlytalk.se,  livet

Bloggar jag gillar

Det är svårt att skriva en blogg, eller att förstå vad människor vill läsa om, jag utgår (som alla andra) från vad jag själv gillar att läsa. Tänkte därför avslöja, eller snarare tips er om vilka bloggar jag gillar:

Suit up or die är en av mina favoritbloggar. För min del är den annorlunda. En blogg med nästan uteslutande bilder, av vackra platser, människor och saker. Kom igen, vem gillar inte en man i kostym?

I hyllan är en blogg om böcker. Faktiskt inte svårare än så, som svensk i utlandet så saknar jag att gå runt i bokhandlar i Sverige och se alla böcker som har kommit ut och alla svenska författare. För att hålla mig något så när ajour så läser jag denna bokblogg, och beställer sedan böcker från nätet.

Elaine Eksvärd och Blondinbella är de enda personliga bloggarna jag följer, av människor jag inte känner dvs, ibland kan de reta mig till vansinne men oftast tycker jag att det finns något läsvärt i deras inlägg. Även om det är nyfikenhet och inte intellektuellt stimuli som driver mig till att läsa dessa bloggar. De är väldigt olika varandra så döm inte ut den ena bara för att du inte gillar den andra.

Sedan läser jag så klart mina vänners bloggare och andra bloggar i perioder men framför allt är det dessa jag alltid faller tillbaka på. Mina måste-läsa-bloggar!

Kommentarer inaktiverade för Bloggar jag gillar