jobb,  livet

Ren njutning

a9d9946c607e946e290f8aa609b07d16

Idag och imorgon är jag bland bergen. Alperna. Och jag älskar bergen. De är så mäktiga. Farliga. Jag har varit här en gång tidigare och åkt skidor och jag älskar det. Att se bergen först nerifrån och sedan ovanifrån. Och sen från mitten. Hur de hela tiden förändras. Vandra däremot det är inte min grej. men det var inte det jag skulle skriva nu utan att jag tycker om att titta på bergen, bilden ovan har jag snott, googlade fram den, för det är +5 grader och regn/dimma. Inte mitt favoritväder. Hur som helst att jobba i den här miljön och att se på bergen, riktigt titta på dem. Det är ren njutning och avslappning för mig.

Ge er iväg till närmaste kulle och prova! För berg som dessa har vi inte i Sverige (eller England heller för den delen).

Kommentarer inaktiverade för Ren njutning