Sex

I de lugnaste vatten…

Idag fick jag reda på att en man på mitt jobb, som jag tycker verkar ha ett så mysigt privatliv med fru och två döttrar, har en affär med en kvinna som också jobbar på mitt jobb. Jag är så chockad!

Självklart är jag, som typ alla andra, emot otrohet. Men det är lixom något mer. Det är något som stör mig på djupet. Kanske att jag tycker att han har väldigt mångas drömliv (eller är det bara mitt?) med fru och barn och hus och jobb… Ett riktigt svenneliv. Kanske för att jag är rädd att otrohet är något som ingår i fler förhållanden än man tror. Att det där svennelivet som jag drömmer om inte är nog för mig. Eller för min partner?

Var det kanske det som hände oss? Vi blev tråkiga. Eller fick tråkigt?

Nej, jag hade aldrig trott om honom att han var otrogen. Ni vet vad de säger? I de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna.

20130516-193450.jpg

Kommentarer inaktiverade för I de lugnaste vatten…