alkohol

Jo, du är full!

Jag tror att alla människor har minst en kompis som är helt säker på att hen inte blir påverkad av alkohol men som förändrar beteende helt. Alkohol påverkar ju så klart oss alla och jag ser inget fel alls i att man dricker, men en regel som vi alla borde hålla hårt på är att hålla oss från sociala medier.

Jag har en kompis som är typ hundra procent säker på att han inte blir påverkad av 1-2 öl men som ändrar  hela sitt sätt att vara. Är det inte intressant? Han använder ord som han inte använder när han är nykter, han skojar på ett sätt han inte gör när han är nykter och han skryter om sitt drickande. Det kan vara allt från vad han dricker till var han intar alkoholen.

Det gör mig så otroligt förvirrad. För jag funderar på om han hela tiden tvingar sig själv att uppföra sig när han är nykter och lixom har alla spärrar på så att när han är full/påverkad så kommer den riktiga personen fram. För om så är fallet så känner jag ju inte honom. Eller är det så att han blir helt förändrad av alkohol. För det gillar jag inte heller.
Eftersom att han själv är så otroligt omedveten om sitt beteende finns det heller inget jag kan göra, eller är det lönt att prata med honom? Ja, kanske..

 

http://vi.sualize.us/alcohol_large_sign_fish_warning_kissing_picture_oR6R.html

Kommentarer inaktiverade för Jo, du är full!