kläder

Underbara wounder bra

Det finns en sak varje kvinna behöver i garderoben och det är inte “the little black dress” eller ett par “smal jeans” nej det är en riktigt bra bh. Själv har jag under flera år haft svårt och hitta bh i min storlek och inte brytt mig så mycket men på senare år inser jag att det verkligen gör mycket. Fel bh får dina bröst att se konstiga ut. Som fettbomber precis under hakan eller som om de hänger vid knäna. För att inte tala om att du kan få ont i rygg och axlar om de bär dina bröst fel.

Bröst är en tillgång som män saknar och därför är fascinerade av. Så tro mig varenda man du möter på gatan spanar in din hylla, det betyder inte att de måste framhävas men sitta på rätt plats.

Den ultimata bhn är enligt mig strapless wounderbra. Finns i “alla” storlekar och skonar axlarna från tyngd samtidigt som de passar under alls kläder. Jag beställer mina från uppercut och tycker de är snabba och smidiga. Vet inte om de är billigast dock…

MEN glöm inte att först gå till en riktigt bh-affär och få rätt storlek utprovad. Åhléns i sthlm säljer wounder bra men kolla upp närmaste återförsäljare alternativt bra bh-affär och få din storlek utprovad!

20130501-124827.jpg

Kommentarer inaktiverade för Underbara wounder bra