Girlytalk

Stalker

Har ni sett serien stalker på SVT? Så sjukt! Och obehagligt och ja, allt sånt!

Den där människa och situationen var ju helt extremt men jag tror allt för många av oss har varit utsatta för det där. Eller jag vill tro det för att jag varit utsatt. Det var ett ”äldre” par, för jag var ung då, de var väl kanske 50 år? Som startade en konflikt med mig och i den vevan började de ringa och skicka anonyma meddelanden. Jag mådde så dåligt, och det tog lång tid att komma över det. Jag får fortfarande panikkänslor när någon som jag inte känner väl ringer mer än en gång. Kan få ångest av att logga in på mailen och ett okänt nummer på sms ger mig lätt hjärtklappning.

En väldigt fin serie! Viktigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.