Girlytalk

Har ni julkänsla?

Jag har såååå mycket julkänsla. Fast inget juligt har börjat riktigt än. Men jag tänker njuta av jul och allt som hr med den att göra från morgonen den 1/12. Men här kommer ändå några förjulstips:

Jag köpte de här på Åhléns, hade kunnat köpa ungefär 10 till och när jag kollade på nätet hade jag kunnat köpa ytterligare 10. Från afroart.

Filmen falling for Christmas var exakt så där mysig och julig som en julfilm ska vara. Lindsay Lohan är med och efter att jag lyssnat på P3ID om henne och hela kändiskulturen på 00-talet så känner jag att jag har en helt annan bild av henne. Rekommenderar om inte annat podden!

Det jag längtar mest till är att sätta upp stjärnorna i fönstren. Älskar skenet de ger! Sedan är ju det bästa bästa när barnen får sina julklappar! Men det är lite längre fram. Vad har du för favoriter i förjulstiden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.