Girlytalk

Magkänsla som säger ifrån

Den där intervjun jag var på var inte bra. Min magkänsla SKREK neeeeeej! Efteråt. Känslan för företaget är inte alls bra, jobbet är diffust och personerna som intervjuade mig sa dåliga saker om företaget. Nej nej nej. Men jag våndades och hade ångest en dag, innan jag bestämt mig för att om jag får det så kommer jag tacka nej. Och då infann sig friden och en förkylning.

Hade helst velat ligga här idag med en bok och bota min huvudvärk och min dåliga röst. Är ensam hemma så ska försöka städa lite dock. Snart är det ju dags för en resa!

Men att det ska vara så svårt att lyssna på sin magkänsla? Varför ignorerar jag den så ofta. Jag går ju på den när det gäller barnuppfostran, kärlek och massa andra beslut. Men nej, den här gången var det svårare.

Hoppas ni får en härlig helg! Snart är det november!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.