Girlytalk

God morgon!

Idag har jag en oro i kroppen. Dels har jag fått en blåsa i munnen som stör mig, så lite grej egentligen men med min historik med tandläkare så får jag lite ångest av allt som händer i munnen.

Som nummer två på saker som stör mig i livet så är Majken i en galen trotsperiod nu. Hon sätter sig på tvären för precis allt. Nils har alltid varit en resonabel person så just den här typen av utbrott är inget vi behövde hantera med honom. Så klart är det ju jobbigast för Majken som har alla dessa starka känslor men de driver mig halvt till vansinne också.

Alltid är det väl något med barnen och jag brottas en del med Nils och hans diagnos och personlighet. Ibland, eller ganska ofta på senaste, känner jag att Nils blir tilltalad som en vuxen. Hans kognitiva förmåga gör ju att han kan förstå det och agera utifrån de instruktionerna. Men jag känner nu att han trots allt bara är ett barn och att han bör väldigt tunga saker på sina axlar just för att han har en högre kognitiv förmåga. Ska inte han också få vara barn?

Sist men inte minst ska jag på en arbetsintervju idag. Det har varit en del strul med det här jobbet eller kanske processen som ska leda fram till jobbet så jag känner mig ganska tveksamt inställd till det. Men ja dit ska jag iaf! Alltid lite nervöst och oroligt trots allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.