V

Ett störande mobilbeteende

Ja men nu är väl vardagen igång. Jag sitter i soffan och dricker kaffe. Andas i lugnet efter så många veckor tillsammans. Det är lixom inte lätt att ha en vardag där hela familjen är tillsammans konstant. Nog har vi varit med andra också men det är vi fyra som har varit ihop.

I år kan jag oxkså känna att jag har hållt ganska mycket irritation mot min man. Jag känner av hur ojämställt vårt förhållande är och jag stör mig något enormt på hans mobilanvändare. Där han försjunker i sin telefon mest hela tiden och då totalt ignorerar mig och barnen. Det känns så förnedrande att prata med någon som är någon annanstans hela tiden.

Jag upplever också att det blir svårt för våra barn och då ffa det äldsta så klart, att förstå världen utanför mobilen. Att mobilen med spel och 10 sekunders-klipp på mobilen är avkopplande och något som vår värld innehåller men världen med lekar, böcker, fantastiska utsikter, dofter och samtal är så mycket större än så. Och det blir svårt att förstå när man har en pappa med näsan i mobilen hela tiden.

Det var dagens klag. Hoppas att ni har haft en fin semester och är redo för höst och vardag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.