tips

Saker i augusti

Jag har lyssnat på p3ID om Lindsey Lohan. Jag har väl ingen direkt relation till henne förutom att ha sett henne på film, men jag blev berörd över hennes historia. Det känns så sorgligt hur vi har behandlat henne och vissa saker som sas av Irena Pozar träffade mig verkligen i hjärtat.

Läste simmarna av Julie otsuka. Hon ger ut en bok varje decennium och jag har läst de två tidigare och tyckte om dem och den här, var också sååå bra. Jag tycker verkligen om hennes språk och hur hon skildrar livets små detaljer. Lånade den på biblioteket i Sundbyberg. Det var flyttat sedan jag var barn och tur kanske det är, för på det biblioteket har jag spenderat timmar med att gömma mig för mina föräldrar och livet i stort. Kanske hade det varit för jobbigt att återse det. Undrar om personalen som jobbade då någonsin la märke till mig? I perioder gick jag dit varje dag och läste Kamratposten. Det nya biblioteket är stort och saknar helt mysfaktor men de hade mycket böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.