Resor

Barnens handbagage

Mina barn är proffs på att resa. Japp det är skryt. Jag har haft möjlighet att resa med dem sedan de var väldigt små och det märks. Det är ganska ofta vänner och bekanta som frågar mig: hur kan barnen sitta still? Lever de inte om? Nej de gör de inte för de har fått öva. De har blivit förberedda och de har med sig bra grejer i handbagaget.

Mycket viktigt för båda barnen att ha sin egen ryggsäck.
Bok för att rita och skriva. Teckningspennor och pennor med suddande bläck. Kortlek. Hörlurar. Polaroidkamera med film. Böcker att räkna i och läsa i. Snuttarna, Nils åker ingenstans utan dem. Och kuber.
Majken har också med sig hörlurar, figurer, en sån där plupp-grej, sommarskuggan, böcker och pennor att rita med. kan dock meddela att jag gav Majken hennes ryggsäck i baksätet när vi åkte till flygplatsen och innan vi var framme hade hon färglagt hela sig själv inklusive ögonlocken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.