Funderingar,  Jobb

Pms och förändringar

Objekten hade jag pms och jag och V hamnade i ett jättegräl. Vi är inte alls sånna som grälar speciellt mycket, utan typ sånna som går runt och surar mest. Så det går jag lite fortfarande fast att han har bett om ursäkt flera gånger. Japp jag är en sådan osympatisk person.

Försöker lära mig sticka strumpor mitt i allt. Vet inte om det kommer bli någon strumpa men ganska kul att prova något nytt.

Apropå att prova något nytt så behöver jag söka nytt jobb. Vissa delar av mitt jobb älskar jag men de senaste åren har det varit mycket huvudvärk, stress och arbetstimmar så nu är det dags att ta sig vidare. Jag har det så lyxigt att jag inte behöver jobba av ekonomiska skäl. Däremot så är jag extrovert och behöver träffa folk och behöver använda hjärnan för att må helt bra. Vi får se vart det tar mig, och när det tar mig, någonstans. Det känns vemodigt och skönt. Alltid lite dubbla känslor kring förändringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.