Resor,  Sverige

Malmötips mottages tacksamt

I helgen har jag varit i bergen. Vi hade besök av min syster och hennes familj. Underbart och intensivt så det ska vara!

Jag har exakt noll arbetslust och går in i en väldigt intensiv period på jobbet och i livet insåg jag när jag bläddrade till maj i kalendern. Det är läkarbesök, tandläkarbesök, en kort tripp till Sverige, kalas och så jobbet på det.

Mitt i allt har jag bokat semestern också. Till allas förtjusning (iaf min och barnens) ska vi äntligen stanna på Legoland i Danmark, min kusin bor ganska nära Billund och vi har alltid prioriterat att stanna hos dem och umgås. Efter Legoland ska vi några nätter till Malmö. Vi har inte utforskat Malmö alls, så vad har ni för Malmö-tips? Vi har bil så möjlighet att åka finns men jag tror att Malmö är supertrevligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.