tips

Grejer i april

Vi såg den norska serien ”krigsseglaren” och den var fantastisk. Jag mådde så dåligt när jag såg den. Ibland tillåts jag, i min priviligierade tillvaro, att glömma hur hemskt krig är. Väldigt hemsk och välgjord serie.

Jag lyssnade på P3 ID om Sam Bankman Fried och kände att jag inte hade någon som helst aning om någonting av det som berättades. Spännande! Samtidigt är jag så totalt ointresserad av pengar och aktier och allt sånt. Tycker kryptovalutor är väldigt suspekt och skulle nog helst bara spara på sparkonto med bra ränta, för det kan jag förstå helt enkelt!

Jag tog en paus från sociala medier och känner hur bra jag mår av det. Hur scrollande upphör och jag har mer tid för att vila hjärnan. Kanske är sociala medier inget för mig i alla fall?

Inte så värst med grejer den här månaden. Men så kan det ju också vara. Väldigt mycket vardag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.