Jobb

En dag på jobbet

Jag har en intensiv period på jobbet nu. Det är mycket som ska vara klart när vi jobbar lite utifrån läsårets kalender. I år känner jag att jag inte riktigt nått de resultat jag önskat på gruppnivå, däremot fina resultat på individnivå. Vad beror det på? Fyra testdagar kvar innan jag ska börja analysera det.

Känner mig kreativ just nu. Vill skriva och sticka och borde jag inte återuppta tecknandet? Det här nog våren till. Samtidigt känner jag att orken inte riktigt finns där. Bara nästan lixom. Som att jag orkar komma på idéer men inte utföra dem. Skriver listor och drömmer. Det är ganska fint det också.

Allra mest vill jag bara krypa upp i min mans famn. Hålla barnens händer på äventyr. Slipp fundera på vad vi ska äta till middag och bara i största allmänhet vara ledig. Snart snart snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.