Girlytalk

Så som en främling sa till mig att göra

En sak med att åka kollektivt som jag älskar (och som min man hatar) är att man aldrig vet vem eller om vad man ska prata med. Vad man ska tänka eller se. Det är en del av det som är spännande.

I somras åkte jag blåa linjen mot Hjulsta och mannen mittemot mig började prata med mig om att jag borde tvätta min väska. Den är ju några år nu och jag har tagit hand om den noll gånger. Trots att jag använder den superofta speciellt när det är varmt ute. Så nu när jag tog fram den så tänkte jag att nu ska jag göra som den där främlingen sa!

Före bild med fläckar av glass och färg och lite trött och repig.

Jag gnuggade hela väskan med en galltvål, en hård, och sedan torkade jag av den med en trasa som jag sköljde i ljummet vatten. Så här äckligt blev vattnet sen.

Ser ut som öl, inser jag nu. Eller kanske inte…

2 kommentarer

  • Tina

    Älskar oxå att åka kommunalt. Känner ingen annan som gör det. För mig är det frihet. Bor i Göteborg och att ha bil när jag arbetar inne i stan är omöjligt! Har alltid cyklat men även det har blivit hopplöst. Så fri och som du skriver även spännande vilka människor ska jag få se och vad ska jag få uppleva. Både frihet och spänning på samma gång 🙂

    • alex

      Jag förstår verkligen inte hur många som ogillar det. Underbart! Och billigt ska det vara, så det är tillgängligt för alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.