tips

Saker jag funderar på att köpa

Vår hall är fortfarande inte tapetserad. När vi väl bestämt oss för en tapet så hade den utgått ur sortimentet, så då gav jag upp lite. Men nu känner jag att jag borde se om jag hittar någon ny tapet, men det var inte det jag skulle skriva om utan förvaring. Tror ni det blir bra med varsin sån här korg för förvaring av vantar och mössor och kepsar och allt bös som befinner sig i vår hall?

Finns hos granit

Det här köpet kommer kanske aldrig blir av men kolla vill fina ljuslyktor. Känner mig så himla redo för att ha sommar! Tänk att få sitta i sommarvarma kvällar med de här tända på altanen. Eller på vintern? (Fast då vet jag att jag vill ha mer bastanta saker) mer färg i livet.

Jag tar den gula och den blå, tack!

Apropå färger och vår och sånt så var ju den här klockan så härlig:

Från Swatch

Jag har ganska många klockor i den modellen med olika mönster, de är en relativt billig färgklick men tyvärr motsvarar väl kvalitet priset lite och de tickar väldigt högt. Dock en ljuvlig klocka!

Från Rörstrand

Det är mycket pasteller i min hjärna nu men kllla in den där fina kannan! Så fin och klassisk med lite mer modern färg. När jag läste lite närmare så rymmer den bara 48cl, blev superbesviken. En halvliter är det minsta jag dricker till måltiden, så en kanna måste vara minst en liter. Eller en litet är nog optimalt. Men söt var den!

Gina Tricot

Det är sällan jag sett en så osmickrande bild på ett par kläder ändå tyckte jag det var snyggt med spets och spets. Jag faller generellt för mönster som är på både byxor och tröja för barnen men detta blir ju en vuxenvariant. Kommer absolut inte slå till på dessa då kvaliten brukar lämna lite att önska men ska absolut hålla utkik efter något som kanske är lite liknande. Är dock skeptiskt mot helvitt, trots att jag haft mens i 20 år kan jag ändå inbilla mig att jag ska Mensa ner allt vitt jag bär oavsett när i cykeln jag är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.