Pyssel

Det här ska jag odla i sommar!

Något av det roligaste jag gjorde ifjol var att odla blommor för att kunna göra buketter. Någon gång i livet drömde jag om att bli florist, men vem har inte gjort det?

Jag är inte så visuellt kreativ dock så jag lät den drömmen förbli på drömstadiet men nu har vi byggt stora rabatter där jag kan odla och det är så kul! Jag löser inte direkt på utan kör på känsla och det är så pirrigt och spännande att se hur blommorna utvecklas och hur de blir. En favorit är Zinnia och Dahlia är ju också fantastiskt. Ska snart gå ner och se om mina knölar överlevde vintervilan.

Jag bad en mycket mer odlingskunnig och intresserad vän om råd och hjälp med vad jag skulle så, hur spännande är inte det? Jag vet ju knappt vad som kommer upp. Hon skickade en färgbomb med blommor som kommer göra sig så fint i mina rabatter.

Jag ska dock avvakta lite till med att så dem. Just nu finns inte tiden att sköta om små blomsterbäbisar så jag får sukta efter dem några veckor till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.