vardag

Fredagsmagin

Förra fredagen hämtade jag barnen och var hos barnläkaren med Majken. Sen åkte V och Majken och gjorde något ärende och jag och Nils fixade lite grejer tillsammans på stan. Det var så mysigt. På vägen hem köpte vi med oss mat. Sushi och hamburgare. Hemma dukade vi upp det framför en film från Netflix som Nils valde.

Upptåget var, så klart, Nils idé. Någon gång när han var yngre, innan vi var fyra kanske till och med, så gjorde vi så. Tv-dinner. Nils minns ju allt och tyckte att det var dags igen.

Tog så klart inga bilder så jag lägger in den här på en tårta istället.

Ibland tänker jag att det behövs en resa eller ett besök på tivoli för att barnen ska vara nöjda och minnas sin barndom som positiv. Men det är kanske de där lite ovanligare men mindre avbrotten i vardagen som är grejen. Middag framför tvn. Vara uppe fast det är för sent egentligen. Somna i soffan framför melodifestivalen. Få ett kinderägg fast det är onsdag.

Idag ska Nils klippa sig (som Christiano Ronaldo). Vi ska de på bäst i test, även om det var något av en besvikelse förra veckan. Vi ska hitta på något att äta och på något vis så ska jag bryta av vardagsnormerna och skapa ett litet minne till hos mina barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.