vardag

Marsmål

Jag älskar ju att sätta upp mål av olika slag, men när december kom i fjol var jag så slutkörd att jag inte orkade. Hur ska jag kunna tänka så långt fram i tiden när jag inte orkade tänka på nästa måndag? Så jag bestämde mig för månadsmål vilket har fungerat väldigt bra för mig. Det har framförallt handlat om att spara på min energinivå inte dra igång massa projekt. Men nu är vi ju i mars, våren är verkligen här och målen blir lite roligare. Det här ska jag göra i mars:

  • Dricka kaffe med ansiktet vänt mot solen
  • förså blommor till årets trädgård
  • vila (det här målet har jag haft alla månader och det kommer nog vara ett genomgående tema för året).
  • Handlat mat för €100 euro i veckan (ett väldigt priviligerat mål för det är väldigt lite pengar för oss ändå, men jag vill hitta tillbaka till planering och långsiktighet kring matinköp och då blev detta ett konkret mål).
  • Boka hotell för semester!
  • Inte handla något mer än det.

Det känns i kroppen att vi går mot värme och ljus. Att vi överlevde ännu en vinter. Med fysisk och mentalhälsa i behåll. Jag har verkligen en spirande livsglädje i mig just nu.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.