Funderingar

Vad har vi gjort sen sist?

Det var ju ett tag sedan så vi har vi haft för oss då?

Nils har flyttat upp en klass, till att börja med, i skolan efter en tuff hösttermin där han vantrivdes ganska mycket i skolan. Han trivs nu men förtroende för skolan är lågt (icke förvånande) och han oroar sig för väldigt mycket saker som ska eller inte ska hända där.

Majken fyller ju snart två år! Hon pratar mest svenska och en del tyska. Hon pratar i långa meningar och är precis som Nils verbalt tidig. Det är spännande att se hur hon är som person. Hon är busig, stökig, känslosam och älskar plåster. Eller ”ett plåst” som hon säger (helt logiskt, tänk på det!)

Jag jobbar heltid nu och det har varit turbulent. Väldigt rörigt på jobbet även om min chef är bra så är det lixom många väldigt olika saker som ryms i min tjänst just nu. Jag slits också mellan att ha tid för mina intressen utanför hemmet (vad är det?) och att inte ha hjälp med barnen utifrån. Nu har vi en barnflicka som tar hand om Nils efter lunch när skolan är slut och som hämtar Majken vissa dagar. Det är inte lätt att vara förälder alltså.

V jobbar och vårt äktenskap är väl som det är. Det är absolut inte dåligt men det är enormt mycket vardag och jag kan sakna att göra något (utanför hemmet) bara vi två. En dejt. Vi är verkligen inte bra på att prioritera det just nu, samtidigt låter jag barnen ta tid just nu. Har verkligen den där känslan av att de snart är stora och då har vi ju tid för bara oss och längtar efter tid med barnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.