vardag

Stämningen är på topp

Alla i familjen är lite lätt förkylda. Min man säger att det är covid. Om det är covid så är det ändå milt. Klara är vi då förkylda. Vi är trötta och griniga, lättirriterad och lite snoriga alla fyra. Stämningen är på topp här hemma!

Vi bestämde oss för en hemmadag idag och har städat och sånt. På tisdag åker jag och barnen till Sverige så jag hoppas hoppas att vi är friska då. Vi åker tåg och har egen cupe så det skulle väl gå ändå men jag har ändå hopp.

Innan vi åkte röjde jag ur rabatterna. Så jorden får vila till nästa vår. Hoppas dahliorna håller sig i källaren.

Annars fortsatte veckan på jobbet i ungefär samma kaos som tidigare. Det ska bli underbart med semester och att få träffa massor av vänner och familj, både för mig och barnen. Hösten är ett långt ekorrhjul alltså. Och snart snart börjar ju julmyset också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.