Böcker,  kläder

Hösthandling

Hösten är på väg även om den är långt ifrån så närvarande som den är i Sverige. Så jag passade på att inhandla höst- och vinter-grejer.

Jag blir så narig och får finnar under vinterhalvåret, speciellt vid pms men även annars också. BHA-syran tycker jag var jättebra och började använda när jag var gravid, använder den då och då. Och ansiktsmasken är ljuvlig. Tycker att den ligger skönt i ansiktet hela dagen. Blir inte alls torrt och narigt, rekommenderar den starkt!

Nya skor fanns på min köplista sedan i fjol. Då köpte jag ett par billiga boots som gick sönder när de blev blöta, nu köpte jag i mellanpris-klass och har läst på. Jag hoppas att de funkar både i stan och för promenader i lite skog. Och att de är sköna så klart! Hittade den här till ett bra pris blev dock lite nervös över att de finns på en jaktsida. Kanske är lite för mycket skog för mig då…

Sist men inte minst har jag köpt en julbok. Även om det inte är riktigt läge för att börja julpynta ännu så har jag absolut börjat köpa julklappar och att läsa romantiska julböcker. Har förväntan att få en juldos deluxe, snarast!

2 kommentarer

  • Tina

    Köpte du dem? Jag köpte dessa för ca 5 år sedan för att de ser snygga och coola ut! Använder dem nästan varje dag under vintertid så sköna. Love them. De är inga jaktskor för mig utan coolskor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.