Girlytalk

Kaos inne och ute

Den här veckan är det kaos. I mig kanske mest men så klart utanför mig också. jag började veckan med att skälla ut min man och jag har faktiskt sett en förändring till det bättre. Så skönt också att få explodera lite också, det händer typ en gång om året.

Igår jobbade jag sent, hann inte träffa mina barn och fick en riktig migrän snäll när jag kom hem.

Idag… var ska jag börja? Nils har misskött sig på skolan, jagat barn som inte vill bli jagade. Jag var helt tagen på sängen och Nils blev otroligt skamsen (mycket bra sak!). Jag var ändå med mig den känslan hela dagen, att jag lämnat honom ledsen och inte hann prata med honom om det.

Jobbet sög. Plagiat. Arga elever. Jag var irriterad. Ni fattar?! Sexuella övergrepp som var väldig tunga kom till en kollegas kännedom och jag försökte hjälpa henne i det. Sen ramlade innertaket ner över mitt skrivbord.

Och sen ville nästa lärare prata med mig om Nile beteende, jag tycker så klart inte att han gör rätt men kan heller inte förstå hur detta kan vara en så stor sak. Oavsett så fortsätter han vara Skamsen och det tog mig lång tid att få någon klarhet i va tusan det är som händer i hans värld.

Sen gjorde jag ärenden och när barnen somnade så ringde jag min bästa vän och grät. Av ilska och för att jag är så trött. Och troligen har jag väl PMS också… men fy fan vilka dagar!

Tur att min man sitter lugnt i båten. Medan jag drar saker till sin spets tänker han att det är normalt, något som går över. Och det var nog faktiskt det jag behövde höra just ikväll.

4 kommentarer

  • W

   Åh vad mycket! Hoppas det lugnat ner sig.
   Vad konstigt tycker jag ändå att lärarna känner att de måste ta upp det med dig. Det är ändå rätt tidigt och barnen måste ändå få chansen att hitta sin plats och vänner i början. Så länge Nils inte skadar de andra barnen måste de väl lära sig att lösa det själva.
   Kram! 🥰

   • alex

    Ja mycket märkligt. Har inte fått någon bra känsla för just den fröken heller som tog upp det. Ibland känner jag mig dum i huvudet på tyska, även fast jag är flytande, men jag förstod lixom inte vad hon menade…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.