Funderingar

Upp och ner, hit och dit

Min vikt har gått upp och ner hela mitt liv. Och varje gång den rör sig så kommer det kommentarer hit och dit. Jag har haft anorexia under flera omgångar i livet och tycker att jag befinner mig på ett bra ställe med kroppen just nu. Vi är i fred så att säga. Jag tycker min kropp är bra. Bara så där i största allmänhet. Kanske är det lagom som beskriver min kropp bäst just nu. Men det är nog också så att jag äntligen blivit lite snällare och mer förlåtande mot mig själv.

Just nu går min vikt ned. Och det börjar stressa mig. Jag gör inget för att det ska bli så. Ändå ramlar mina byxor av mig. Det är en märklig känsla. För annars har ändå min viktnedgång varit medveten och önskad på något plan.

Tillslut så sitter jag nu och funderar på om jag har fått ett återfall i anorexia. Att den är så jäkla smart och lurig att den helt tagit över hela min hjärna. Ni hör ju att katastroftankarna är överallt just för tillfället.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.