Girlytalk

Öroninflammation, sömnbrist och snacksbrist

Så… efter en vecka med skyhög feber och timmar med gallskrik för att i princip tuppa av där emellan så fick Majken diagnosen öroninflammation. Vi har varit hos läkaren fem gånger. Idag bröt jag ihop fullständigt när vi pratade med läkaren och då fick vi antibiotika. Så nu hoppas jag på sömn och så klart att hon blir frisk!

Angående sömnen så har jag migrän och glömmer saker. Sömnbristen har med andra ord varit brutal. Glömde tex vad min chef heter eller jag trodde att han hette något helt annat orelaterat till hans egentliga namn. Det är så tungt när barnen är så sjuka. Har suttit upp med henne i famnen och inte kunnat hålla mig vaken, dåsat av till och från men sedan har hon ju skrikigt massor. Ja ni förstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.