vardag

Nu storlek på kläder, halsont och bio

Majken har ju bytt storlek på kläder. Föregående storlek har hon haft länge nu, kan det vara ett drygt halvår? Och nu har hon snart växt i nästa storlek. Så jag tömde garderoben åt henne, packade det i påsar och åkte ner till en affär som ska sälja det åt mig. På vägen därifrån grät jag. Jag blev själv chockad över det. Livet känns extra skört vissa dagar helt enkelt.

Jag och Majken är förkylda. Eller har vi covid igen? Hon har feber och sover som en kratta. Jag har lite ont i halsen. Visst kan också det ha påverkat mitt sammanbrott angående kläderna. Men det är också ett vemod att aldrig mer göra något tycker jag, nästan oavsett vad det är så är ju avslut lite speciellt.

Imorgon ska vi på bio, jag och Nils. Helgerna går så snabbt. Jag hinner inte ens hälften av vad jag önskar. Men jag försöker njuta desto mer av det jag faktiskt hinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.