vardag

Vår vardag

Just nu känns vår vardag ganska kaosig. Vi får se hur länge vi ska ha vardagen så och vad som kommer i framtiden. Jag känner mig lite för nära väggen för att det ska vara roligt och bekvämt.

Jag jobbar heltid. Det blev nog mest bara så. Det är skönt på vissa sätt och jag trivs med min chef men på andra sätt är det alldeles för mycket. Tyvärr är det så att utöver det så gör jag 100% av hushållsarbetet. Vilket är otroligt slitigt eftersom att tiden är knapp och att hushållsarbete generellt suger.

V jobbar ju då också heltid som ni förstår.

Nils är ju i skolan! Äntligen har han fått börja och han älskar det. De håller på med siffror och bokstäver vilket han redan kan men han trivs och är glad och det är ju allt som betyder något i livet. På fritiden har han blivit intresserad av Minecraft, fotboll och kalla kriget. Så han slukar information om det.

Majken är med en barnflicka när jag är på jobbet. Vi har hittat en ny person som är en långsiktig lösning för oss. Vi är så otroligt tacksamma och imponerad av hennes arbete och hur hon närmar sig barnen. Så där har jag verkligen frid. Nils slutar skolan runt lunch och då är han också med dem.

Annars då? Jag ska gå en pilotkurs i föräldrarskap, jag har min bokklubb, min träning är det så där med. Majken sover så dåligt även om det börjar gå till sig så lider jag av det. Vi har elbrist och ransonering, maten är dyr och den generella känslan är att livet är bra för mig så det kan väl bara gå åt helvete eller?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.