Girlytalk

En vecka till semestern

Nu ska jag jobba några dagar till sen hägrar Sverige och semester. Två månader ledigt tillsammans, vilken ynnest! Sedan ska Majken vara hos dagmamma och Nils ska börja skolan. Nya tider väntar och det är spännande men det skaver också. Just idag skaver det lite extra pga PMS. Försöker säga till mig själv att det bara är pms som är de negativa tankarna och att det inte alls är så på riktigt men det är tusan svårt.

Känner mig noll inspirerad. Så jobbigt att packa inför Sverige-resa. Prata med folk känns jobbig. Allt är drygt! Hoppas på en bra natt för Majken och mycket sömn för mig.

Hur är det med er?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.