Resor

Amsterdam

På väg hem från vår resa till England så fastnade vi i Amsterdam pga strejk. Jag försökte se det som semester, ett roligt äventyr och när allt strul och stress hade löst sig så var det en trevlig dag. Vi hamnade dock bara i centrala Amsterdam och jag fick ingen mysiga känsla av staden. Men jag ska nog ge den en chans till.

Jag fascineras av mörker och värme. Typ lika mycket som ljuset på sommaren i norra Sverige så tycker jag att det är något extremt mysigt med mörker och värme.
Det var så galet på flygplatsen att vi bokade hotell själva och hoppas på att få igen pengarna. Vi tog ett som var närmast flygplatsen och den hade en toalett mitt i rummet. Fränt tycker Nils och det var faktsiskt ganska mysigt. Inte just toaletten då.
Det var så otroligt vårigt överallt. ljuvligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.