Girlytalk

Tillförsikt och covid

Vi har haft covid. Majken fick det först och värst och är nog egentligen inte helt symtomfri trots att över två veckor gått. V och Nils fick det extremt milt. Nils lite ont i kroppen och V tappade bara luktsinnet. Jag fick en rejäl förkylning som höll i sig i ca 1.5 vecka. vi har med andra ord haft det milt och känner oss väldigt tacksamma för det. På något vis är det en lättnad att ha haft det. Nu är vi ännu lite mer immun.

Det är en konstig känsla att pandemin är ”över”. Människor vill ses. En fd kollega föreslog en fika och jag blev helt paff? Kan man göra sådant? Bara så där? Livet har varit extremt begränsat och nu när friheten är tillbaka så vet jag inte vad jag ska göra med den.

Jag känner ett nytt lugn, eller en frid i mig, men jag är också så trött. Jag har tillförsikt att allt ska ordna sig. Och det är skönt. Den där stressen och oron och begränsningen som varit under flera år börjar lixom släppa taget och jag börjar återgå livsglädje och positiva rutiner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.