vardag

Röst och promenad

Jag sliter ont på jobbet. Min tidigare fokus grupp hade en positiv utveckling och det jag gjorde som jag trodde kunde främja deras utveckling gjorde oftast det. Den fokusgrupp jag har nu har inte en positiv utveckling och ingenting ger de effekter jag vill. Så stressande och frustrerande. Så jag tappade rösten. I måndags var den helt borta. Och den är inte tillbaka än. Det är slitsamt.

För bara någon dag sedan skrev jag hos Natalie att Majken vägrar gå, Majken verkar ha kunnat läsa det för igår gick hon på sina första promenader helt själv. Hon var stolt och glad men tycker ändå det är väldigt gött att hålla någon i handen. Så att hon vet att hon. Aldrig är ensam lixom.

Annars då? Det har varit kyligt senaste tiden, jag vill ha sommar och kaffe i solen, så jag känner mig missnöjd med det. Beställde fyra nya böcker till mig och en till Nils inför resan. Till helgen kanske vi ska träffa vänner, att man kan göra det? Bara så där!

Jag har också tänkt på hur ofta det demonstreras i Tyskland. Om det alltid strejkas i Frankrike så finns det alltid en demonstration i Tyskland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.