Girlytalk

Vårdagjämning och pandeminytt

Igår togs nästan alla restriktioner bort här. Det som finns kvar är att man ska ha munskydd i kollektivtrafiken samt på sjukhus. Det kanske finns något mer som jag missat. Restriktioner och lagat har ändrats hit och dit under pandemin och det var nog ett år sedan jag slutade följa med och ha koll slaviskt på vad som gällde. Det känns i all fall som om Tyskland sakta kommer ikapp resten av världen när det gäller att släppa på restriktionerna även om jag tror att m sovjeterna gärna hade haft den kvar, smittan ökar här igen.

Igår var det också vårdagjämning. Jag känner mig överväldigad varje dag över att våren är här. Vintern var så eländig och lång och nu är den slut för att aldrig komma åter. Det känns overkligt att det som ligger precis framför oss är sommaren, hur ljuvligt är inte det?!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.