Funderingar,  vardag

Tankar i mars

Här är det vår! Temperaturen närmar sig 20 grader på dagarna. Nils mår jättedåligt i sin pollenallergi. Vi försöker njuta av sol och värme i bergen.

Idag tog vi oss en liten vandring på 4 km. Jag bar Majken i en ryggsäck och det kändes bra. Hon väger 9 kg nu och jag känner mig stabil och starkare i kroppen efter graviditeten. Flåset dock! Snart hoppas jag få grönt för riktigt hård löpträning igen.

Annars då? Det är relativt mycket på jobbet men den här tjänsten är lättare för att jag har färre studenter men mer krävande. Jag tycker ändå det är skönt med ett färre antal studenter.

Vi ska snart till England och jag vill ha en uv-tröja till Majken med luva. Jag har bara sett det hos old navy och de skickar inte till Europa men någon annan som har hittat det någonstans? Antingen i Tyskland, Sverige eller UK?

2 kommentarer

  • Annika

    Jag bor i USA, så om du inte hittar någon tröja i Europa och känner dig bekväm med att lämna ut din adress, så kan jag gärna skicka till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.