Girlytalk

Julafton

Dan före Dan och tillslut fick vi Nils i säng. Den förväntan som byggts upp senaste veckan var inte att leka med och jag kände mig faktiskt orolig på om vi kunde infria alla hans drömmar och önskningar, sånt är viktigt för mig. granen var klädd och den sista maten, det vi hade glömt alltså, hade inhandlats.

Obs! Det ligger inget barn under maten!

Vi vaknade eller blev väckta strax efter 06 av Nils, vi tog oss ned och hade en magisk stund vi tre vid granen där vi spanade in diverse paket. Vems är vems?

Morgonklapp öppnades, frukost åts och sedan gick vi ut. Vilken ynnest att få fira en vit jul med sol!

Majken sov så gott i vagnen. Det var -13 ungefär.

Det visade sig att Nils var en naturbegåvning på att köra drönare. Helt otroligt!

Så kom det några till och vi åt julbord. Vi äter alltid julbordet till lunch, det är lättare för mig så. Och sedan bänkade vi oss för Kalle Anka. Och godisbuffé!

Och sedan äntligen var det dags för paketen. Jag tycker att det är så mysigt. Att man öppnar en intaget och att allt är så förväntansfullt och glädjefyllt. Klapparna gick hem och alla var glada. Sedan gick vi ute i skogen med ficklampor. Så härligt med lite extra rörelse och frisk luft.

Jag känner mig så lugn och lycklig. Trygg. Fridfull och avslappnad. Det här är mitt gäng, min plats på jorden. Jag har två fantastiska barn och en man. Fina vänner och ett gott liv. Jag har skapat det här och den julafton vi valde är magisk. Tack fina fina vänner för det.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.